Blog

3 herfst stijlen voor je woonkamer

Nu ik dit typ, lijkt het alsof er iemand hard in mijn oor aan het fluisteren is, maar niets is minder waar. Het is de wind. Het is inmiddels oktober en het is direct hartje herfst. Hoogste tijd voor goede inspiratie voor een herfst-klare woning! Is jouw woning toe aan een fijne herfst-update? Hier onder som ik een aantal makkelijke opties voor je op. Welke is jouw favoriet?

Read More

DESIGN DISTRICT 2017 IN DE VAN NELLEFABRIEK

 

Design evenementen zijn altijd leuk en het is natuurlijk helemaal leuk als je er voor eentje wordt uitgenodigd! Vorig jaar zijn we ook bij Design District bij Taets op het Hembrugterrrein in Zaandam geweest. Dit jaar is Design District weer terug gekeerd naar de van Nellefabriek in Rotterdam en het is zeker de moeite waard om langs te gaan. Je kunt Design District nog t/m vandaag 9 juni bezoeken! 

Read More

Update zomerperiode!

Afgelopen periode hebben we mogen genieten van fijne vakanties maar deze maanden zijn we ook erg druk bezig met een groot en erg leuk kantoorproject in het kloppende business-centrum van Den Haag en een

Read More

Design District ’16

Afgelopen week was alweer de 14e editie van Design District op het mooie Hembrugterrein in Zaandam. Studio 8791 is op uitnodiging langs geweest.

Read More

Designkwartier Den Haag highlights

Afgelopen weekend waren er veel evenementen in Den Haag waaronder Designkwartier Den Haag. Een design evenement in één van de leukste wijken van Den Haag: het Zeeheldenkwartier. Het zonnetje scheen, er was slow food aanwezig en natuurlijk het allerbelangrijkste: fijn design.

Read More

Pinterestbord: Monochroom

Noem het de normcore- of de monochromestijl. Anno 2016 biedt de wereld ons een breed scala aan modern en strak design. In technologie, fashion maar ook in interieur. Een zwart-wit interieur bijvoorbeeld, is op dit moment erg populair. En dat is het met een goede reden:

Read More

Langs op locatie in Rijswijk

Vandaag zijn we op locatie in Rijswijk geweest! De muren staan er al en ook de vloer ligt er deels in. Erg leuk om te zien dat de uitwerking van ons ontwerp steeds meer vorm krijgt. Binnenkort meer informatie over het ontwerp!

Object Rotterdam 2016

Afgelopen week zijn wij op de opening van Object Rotterdam geweest. Dit evenement vond plaats op de boot SS in Rotterdam. Daar hebben we weer erg mooie en vernieuwende designs gezien. Met andere woorden: genoeg inspiratie voor een blogpost. Deze week een mooie samenstelling voor in de woonkamer; De hele stoere en toch comfortabele Miller lounge-stoel van Serener. Het stoere stalen frame van de stoel gaat erg goed samen met de (op maat gemaakte) kast van Don Zweedijk.

Read More

De beste online Design shops

Verkoop wordt de laatste jaren online steeds populairder. Net als het kopen van kleding, huishoudmateriaal worden ook meubels & design steeds interessanter om online te bekijken. Voor diegene die zoekende zijn naar het perfecte online design walhalla, presenteer ik u:

Read More

10 TIPS VOOR EEN RUIMER OGEND INTERIEUR

Je ziet VTwonen dagelijks voorbij komen op televisie en nu ook op Youtube & Social Media. Afgelopen week kwam een tip voorbij hoe je een ruimte optisch hoger kan doen lijken. In deze video van VT Wonen zie je hoe je op een speelse manier een ruimte hoger kan laten lijken. Naast deze tip zijn er uiteraard meer mogelijkheden voor het optisch vergroten van een ruimte. Dit resulteerde tot inspiratie voor deze blog:

Read More

VERBOUWING KANTOORPAND VAN START

Afgelopen week is de ruimte voor het kantoorpand project te Den Haag leeg gehaald. Binnenkort wordt hier begonnen met het bouwen van het interieur. Meer informatie volgt!

NIEUWE OPDRACHT: RENOVATIE VAN BADKAMER

We zijn sinds kort bezig met een nieuwe opdracht! Een leuke uitdaging aangezien het een microbadkamer betreft. Inmiddels is de uitwerking in volle gang. Het ontwerp kunt u alvast op deze pagina bekijken.

UITVOERINGSFASE PENTHOUSE ROTTERDAM

De uitvoeringsfase van het Penthouse project in Rotterdam is begonnen. Het project begint al redelijk vorm te krijgen nu het keukenblok in het midden van de ruimte is geplaatst. Het ontwerp van het Penthouse Rotterdam vindt u hier.

T-SHIRTS MET LOGO

Met een handmatige zeefdruk in huis is de keuze snel gemaakt!