Designkwartier Den Haag highlights

Afgelopen weekend waren er veel evenementen in Den Haag waaronder Designkwartier Den Haag. Een design evenement in één van de leukste wijken van Den Haag: het Zeeheldenkwartier. Het zonnetje scheen, er was slow food aanwezig en natuurlijk het allerbelangrijkste: fijn design.

BY VAN HARTEN
Designmerk uit Den Haag met de focus op kleding en interieurartikelen. Strakke ontwerpen zonder poespas waarin de esthetiek goed naar voren komt.
www.byvanharten.com

EDWIN PELSER
De designwinkel van Den Haag en tevens organisator van Designkwartier. In zijn winkel kun je meerdere goede design-merken vinden zoals o.a. Muuto, Droog, Ontwerpduo en sinds kort ook Vij5.
www.edwinpelser.nl

ALISSA & NIENKE
Voor de serie Pigments & Porcelain hebben Alissa en Nienke onderzocht hoe kleurstoffen door vloeibaar porselein stromen. Het resultaat zijn een aantal unieke, handgemaakte objecten.
www.alissanienke.nl

THE FINE STORE
De Fine store verkoopt tijdloze producten waarbij de kwaliteit voorop staat. Vakmanschap, materiaal en esthetiek zijn de kernwoorden voor The Fine Store.
www.thefinestore.com

HEETMAN | PATIJN
Hans Heetman and Jaap Patijn zijn geïnspireerd door de kleine ‘gekke’ momenten in het leven. Het zien van smileys in wolken en andere details. Dit vertalen zij in vrolijke en mooie design producten.
www.heetmanpatijn.nl

HANDMADE INDUSTRIALS
Een samenwerking tussen Rutger de Regt en Marlies van Putten met o.a. de collectie Oxidation Aftermath. Een onderzoek naar kleur met verschillende materialen. Een proces waarin tijd, kleur en materiaal belangrijk zijn. Er ontstaan verschillende en verrassende texturen.
www.handmadeindustrials.com