Object Rotterdam 2016

Afgelopen week zijn wij op de opening van Object Rotterdam geweest. Dit evenement vond plaats op de boot SS in Rotterdam. Daar hebben we weer erg mooie en vernieuwende designs gezien. Met andere woorden: genoeg inspiratie voor een blogpost. Deze week een mooie samenstelling voor in de woonkamer; De hele stoere en toch comfortabele Miller lounge-stoel van Serener. Het stoere stalen frame van de stoel gaat erg goed samen met de (op maat gemaakte) kast van Don Zweedijk.

 

Lounge chair | Serener | Functionals
@functionals.eu

De Miller lounge-stoel bestaat uit een leren zadel en een gepoeder-coated stalen frame. Deze zijn beide verkrijgbaar in verschillende kleuren en er bestaat zelfs de mogelijkheid om de zadels en het frame te mixen! Deze stoel zit overigens erg comfortabel en gaat goed samen met andere interieur-stylen. Kortom, een pareltje om te bezitten.

Kast | Don Zweedijk | Mogelijkheid collectie
@mogelijkheidcollectie

De wandkast ontworpen door Don Zweedijk bestaat uit een stalen frame die zo fijn aan elkaar is gelast dat er geen aansluitpunten te zien zijn.
De bevestigingspunten zijn ook onzichtbaar. De wandkast kun je op maat laten maken en ook bij dit design kun je uit verschillende soorten kleuren en materialen kiezen.