INTERIEURONTWERP

Als interieurarchitecten halen we bij Studio 8791 het beste uit een ruimte. In een interieurontwerp worden belangrijke aspecten van een ruimte meegenomen zoals indeling, vorm, verlichting en materialisatie. Door deze aspecten te combineren met de wensen van de opdrachtgever en onze kennis komen we tot een perfect ontwerp.

Naar aanleiding van een programma van eisen bedenken we twee concept-ontwerpen waarin functionaliteit, esthetiek, vorm en inbreng van de opdrachtgever samenkomen in vernieuwende interieur plannen.
Het definitieve ontwerp werkt Studio 8791 tot in de details uit.
Het interieurontwerp presenteren we uiteraard zo volledig mogelijk, zodat externe partijen, zoals aannemers, hiermee direct aan de slag kunnen.

  • MEERDERE CONCEPT ONTWERPEN: voortgekomen uit uw wensen
  • SFEER- & MATERIAALCOLLAGE: geeft een duidelijk gevoel van sfeer en materialisatie
  • PLATTEGRONDEN: toont maat en schaal-verhouding van het nieuwe ontwerp
  • AANZICHTEN EN DOORSNEDES: brengen meer duidelijkheid over diepte en hoogte in het ontwerp
  • 3D BEELDEN: tonen een ruimtelijk en visueel beeld van het nieuwe ontwerp
  • DETAIL TEKENINGEN: belangrijk voor de realisatie

Bij Studio 8791 staan laagdrempeligheid, creativiteit en samenwerking bovenaan. Daarom komen we graag bij u langs om samen met u rond de tafel te zitten om al uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Studio 8791 Interieurarchitecten helpt u namelijk graag bij het verwezenlijken van uw droomruimte. Stuur ons een bericht en dan nemen we vrijblijvend contact op wanneer het u uitkomt.