Wij zijn Studio 8791 Interieurarchitecten, een creatief bedrijf dat oplossingen bedenkt voor binnen- en buitenruimtes. We houden ons bezig met interieur ontwerpen en het bedenken van vernieuwende creaties. Wil je ons leren kennen? Stuur dan een email of stuur een bericht via ons contactformulier.

Wie zijn we

Studio 8791 is een creatieve studio dat is opgericht door Sanne Boon en Laurien Peelen.
In 2014 is het concept om de interieur- en architectuurwereld toegankelijker te maken ontstaan.

We streven naar ruimtelijke oplossingen voor iedereen en bouwen graag een duurzame en persoonlijke relatie op met onze opdrachtgevers. De ontwerpen van Studio 8791 staan voor ‘no nonsense’, we bieden heldere, verrassende en ruimtelijke oplossingen voor uw droomwens .

Wat doen we

We maken ruimtelijke ontwerpen op elke schaal, van een meubelobject tot aan een interieur ontwerp. Denk hierbij aan een interieur ontwerp voor een woning of kantoorruimte,
een verlichtingsplan en kleur- & interieuradvies.

Studio 8791 werkt graag aan bijzondere en mooie projecten. Naar wens nemen we de regie van het realisatieproces in handen zodat het ontwerp uiteindelijk goed uitgewerkt wordt. Daarom bieden wij ook projectbegeleiding aan. Dat betekent voor u minder zorgen en meer tijd voor andere zaken.

Voor wie werken we

Studio 8791 creëert en realiseert ontwerpen voor particulieren, bedrijven en publieke ruimten in heel Nederland. Zo hebben wij recent gewerkt aan projecten voor onder andere: Delta Team, Eat Company & Fresh Bridge.

Afgelopen jaar hebben we ook mogen werken aan een aantal particuliere projecten zoals een badkamerrenovatie, het interieur van een penthouse en gezinswoningen. Elke opdracht is anders en daarom zullen wij elk project met een unieke aanpak en frisse blik benaderen.

 • KENNIS MAKEN

  We starten een ontwerp proces altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en plannen, informeren we u over de mogelijkheden en leert u ons en onze werkwijze kennen.

 • CONCEPT ONTWERP

  Tijdens de conceptfase creëren we meerdere ontwerpen. Hier zijn in eerste instantie de grote lijnen van het ontwerp belangrijk en kijken we naar de ruimtelijke indeling.

 • DEFINITIEF ONTWERP

  Na een aantal besprekingen een aanpassingen aan het conceptontwerp komen we tot een definitief ontwerp. Tijdens deze fase zullen we meer de focus leggen op materialisatie en detaillering.

 • UITWERKING

  Als de meeste details uit het definitief ontwerp vast staan, werken we het project voor de opdrachtgever uit. Denk hier aan aan technische tekeningen, materiaalopties, een geheel verlichtingsplan en dergelijke.

 • PROJECT BEGELEIDING

  Om het realisatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij projectbegeleiding aan. We zullen er voor zorg dragen dat het ontwerp zo goed mogelijk wordt vertaald. Dit betekent voor u minder zorgen.