Woning Rijswijk

Het bestaande appartement (jaren 30) heeft een ruime woonkamer welke niet optimaal werd benut waardoor er op meerdere punten loze ruimtes ontstonden. Studio 8791 heeft voor deze woning gekeken naar de indeling en styling van de ruimte.

De keuken is verplaatst naar de woonkamer. Hiermee is een royale leefkeuken gecreëerd welke is betrokken bij het zitgedeelte. Er is meer balans in de indeling van de ruimte en deze wordt nu optimaal benut. Het verplaatsen van de bestaande functies heeft een extra kamer opgeleverd welke nu dient als kantoor/bijkeuken.

De oude keuken bevond zich in een klein kamertje met weinig bewegingsruimte. Door de kamer een nieuwe functie te geven wordt de beperkte ruimte veel meer benut. De ruimte dient nu als kantoor/bijkeuken. Het plaatsen van een grote kastenwand zorgt voor veel opbergruimte en rust in het geheel.

  • Cliënt: Particulier
  • Locatie: Rijswijk
  • Taken: Indeling, concept, ontwerp
  • Fase: Gerealiseerd
  • Jaar: 2016-2017

PLATTEGRONDEN

Het proces en inspiratiebeelden