RENOVATIEPROJECT

Als interieurarchitecten halen we bij Studio 8791 het beste uit een ruimte. Tijdens het renoveren of verbouwen van een ruimte is het van belang dat belangrijke aspecten van een ruimte worden meegenomen zoals indeling, vorm, verlichting en materialisatie. Door deze aspecten te combineren met de wensen van de opdrachtgever en onze kennis komen we tot een perfect ontwerp.

Naar aanleiding van een programma van eisen bedenken we twee concept-ontwerpen waarin functionaliteit, esthetiek, vorm en inbreng van de opdrachtgever samenkomen in vernieuwende interieur plannen.
Het definitieve ontwerp werkt Studio 8791 tot in detail uit.
Het interieurontwerp presenteren we uiteraard zo volledig mogelijk, zodat externe partijen, zoals aannemers, hiermee direct aan de slag kunnen.

  • MEERDERE CONCEPT ONTWERPEN: voortgekomen uit uw wensen
  • SFEER- & MATERIAALCOLLAGE: geeft een duidelijk gevoel van sfeer en materialisatie
  • PLATTEGRONDEN: toont maat en schaal-verhouding van het nieuwe ontwerp
  • AANZICHTEN & DOORSNEDES: brengen duidelijkheid over dieptes & hoogtes
  • 3D BEELDEN: tonen een ruimtelijk en visueel beeld van het nieuwe ontwerp
  • TECHNISCHE TEKENINGEN: belangrijk voor het realisatieproces

Bij Studio 8791 staan laagdrempeligheid, creativiteit en samenwerking bovenaan. Daarom komen we graag bij u langs om samen met u rond de tafel te zitten om al uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Studio 8791 Interieurarchitecten helpt u namelijk graag bij het verwezenlijken van uw droomruimte. Stuur ons een bericht en dan nemen we vrijblijvend contact op wanneer het u uitkomt.